OVER MARJOLIJN

SHAMANIC PRACTITIONER | SPIRITUAL – & SOUL MENTOR |
SACRED SPACE HOLDER

“I decided that whatever I do is going to make this world a better place. From the inside out. One step at the time. From me to you. To the world.”

DREAM YOUR WORLD INTO BEING.

We leven in uitzonderlijke tijden. En het is belangrijk om in je eigen kracht te staan en van daar uit je keuzes maken en je pad kiezen.  Het is de bedoeling dat jij je souldreams leeft. Je zielsverlangens volgt. Dat je leert hoe je kunt vertrouwen op je intuitie en dat je kompas kan laten zijn. “Dream your world into being.” zeggen de Sjamanen. En dat is manifesteren zoals het bedoeld is. Dat is waar Sacred Soul Living over gaat. Van binnen uit je leven creeren. Verbonden met de kracht van de aarde en de mystiek van de kosmos. Het is hoe ik leef en waar ik je graag in meeneem…

MIJN NAAM IS MARJOLIJN

Ik reis door het leven en over de wereld. Laat me inspireren door de magie in alles wat ik zie en ervaar. Leef vanuit mijn eigen Sacred Soul Space. Creëer waar ik van droom en leef in het ritme van mijn ziel. Ik help je om in te connecten met je eigen soul wisdom. Je ziel. Intunen op je creatiekracht, jouw unieke energie. Helderheid op je pad. Harmonie in je leven. Ik verbind spiritualiteit en ancient wisdom met het leven van alledag. Voor meer magie in je leven.

MIJN SOUL MISSION

Is zoveel mogelijk vrouwen in contact brengen met hun souldreams, sacred wisdom en ancient practices zoals ceremonie, sacred tools. Ik heb daarvoor on- en offline sacred soul space gecreëerd waarin ik teachings, healings en coaching faciliteer.

WAT IK DOE

Spiritual Mentor
Ik begeleid ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers in awakening- en transformatie processen. Vrouwen die een shift aan het maken zijn naar anders leven, anders werken, anders ondernemen. Ik help je om te connecten met je eigen soul wisdom.  En van daar uit ga je keuzes maken en richting bepalen. Ik verbind mystic en ancient wisdom met het leven van alledag. Ook in je business.

Space holder
Sacred Soul Space Ibiza
Ik woon en  werk momenteel op Ibiza waar ik een magische Sacred Space heb gecreëerd voor wie behoefte heeft aan een moment voor zichzelf. Een plek om tot rust te komen. Afstand te nemen van de hectiek van je leven. Een plek om weer even te overzien wat er allemaal gebeurt. Om bij te sturen op je visie en hernieuwde inspiratie en ideeën op te doen.

Daarnaast geef ik helende en transformerende ceremonies en doe ik 1-op-1 Souljourneys.

Mijn visie
Ik zie het leven als een avontuur. Een hero’s journey. Ik denk dat het de bedoeling is dat we vanuit onze zielsverlangens bijdragen aan een mooiere wereld.

Door een burn out en een traumatische scheiding is de Medicine Woman die ik altijd al geweest ben naar boven gekomen. Ik ben dat pad gaan volgen en ik leef en werk vanuit de Sjamanistische principes. Dat wil zeggen: ik ben verbonden met het pad van mijn ziel, ben afgestemd op de kracht van de aarde en op de mystiek van het universum. Hoe dit voor mij begon? Dat lees je hier…

Voor mij zijn de vele opleidingen en trainingen die ik volgde (en volg) een heel groot onderdeel geweest van mijn eigen healing, awakening en transformatie. Steeds komen ze op mijn pad op het juiste moment. En steeds kan ik dieper in mijn ziel duiken. Die ervaring en mijn  levenslessen zijn mijn basis en van daaruit begeleid ik je. Dit samen met het reizen over de wereld, de levenservaring die ik heb, de deep dive die ik steeds weer in mezelf maak en het werkelijk gaan leven op een manier die volledig bij me past, zijn de grootste leermeesters en prestaties in mijn leven.  Ik droom, onderzoek en creëer dat waar ik hier voor ben.

Heel graag neem ik je mee naar je eigen sacred wisdom, naar je intuitie, naar je souldreams. Ik deel ancient wisdom en tools die jou gaan helpen om je te herinneren wie jij bent op soullevel, die je verbinden met je sacred wisdom en meer magie in je leven brengen. Alles wat ik weet, ervaren en geleerd heb geef ik door. Zodat je er zelf mee aan de slag kunt in je dagelijks leven. Ik wil niets liever dan dat jij het pad van je ziel vindt en je herinnert wie jij op dat level bent. Want daar zitten jouw schatten en de magie van het leven!

Liefs, Marjolijn

DIT VIND JE MISCHIEN OOK LEUK OM TE LEZEN…:

"AND SO IT BEGAN..."

Het verhaal van mijn awakening en hoe mijn pad werkelijk begon…

MAANDELIJKS MEMBERSHIP "WORKING WITH THE SACRED."

HOE MIJN SPIRITUELE PAD BEGON...

BEDRIJFSGEGEVENS:

SACRED SOUL LIVING
Oude Touwfabriek 5
3421XZ Oudewater

Contactpersoon:
Marjolijn Onsman
+31 6 41316995
Correspondentie alleen via: mar@sacredsoulliving.nl

KVK: 73915211
BTW nr.: NL001671813B08
Bank nr.: NL63KNAB0406573883