Dit zijn de boodschappen uit de kaartlegging van de volle maan in april 2022. Lees de kaart die je hebt gekozen. Jij beslist zelf wat je met de boodschap van de kaart doet. Ik ben heel benieuwd of de kaart met je resoneert! Laat het in de comments hieronder weten.

O ja…, word je blij van zaken als leven in het ritme van je ziel, ancient en sacred wisdom, spirituele kennis, je dromen ontdekken en leven? Dan heb ik iets moois voor je….

HET SACRED SOUL LIVING MEMBERSHIP.

Op 1 mei a.s. ga ik dit magische membership lanceren.  Ik ga daar allerlei mooie sacred wisdom met je delen over en voor het pad van je ziel. Ancient en Sacred Wisdom. Birthing dreams. Leven in het ritme van de natuur. Ik deel hoe ik zelf  het pad van mij ziel loop en dromen geboren laat worden hier op Ibiza. Hier vind je vast meer informatie. Zet jezelf op de wachtlijst dan kan je een van de eerste zijn om meer magie in je leven uit te nodigen!

With love, Marjolijn

Kaart 1 Links

DRAGON’S HOARD
De toekomst beschermen. Legacy. Wat is echte rijkdom?

De kaart Dragon’s hoard vertelt je dat kostbare schatten voor het oprapen liggen voor je. Dit is een rijke kans en je kunt kiezen met dat wat jou het beste past en waar je blij van wordt. Neem de geschenken die je worden aangeboden en draag ze op aan het welzijn van iedereen – te beginnen met die van jezelf. Maar let op: niet alles is goud wat blinkt. Selecteer de kostbare schatten die je spirituele groei zullen bevorderen en vermijd de glanzende objecten die geen echte waarde hebben.

De keuzes die we maken bepalen de toekomst zeven generaties na ons. Wat is de erfenis die je wilt achterlaten? Welke zaden plant je nu die je op je oude dag kunt oogsten? Welke zaden zullen vrucht dragen als je er niet meer bent?

De draak bewaakt de erfenis van de toekomst. Bedenk dat je acties in het heden de toekomst is voor anderen. Misschien ben jij degene op wie we allemaal gewacht hebben, dus aarzel niet om jouw schatten en krachten aan te nemen die sinds het begin der tijden voor je zijn gereserveerd.

Dit is het moment om in je souldreams te stappen en ze te creëren; niet uitstellen of overdenken. Vergeet niet om een offer voor de Draak te brengen, anders denkt hij dat jij zijn lunch bent! Een eenvoudig gebed van dankbaarheid is voldoende.

Kaart 2 Midden
SKY BRIDGE. 
A leap of faith. Posibility for Union.

Je staat op een punt om een sprong in het onbekende te maken. Misschien heeft het leven je daar toe uitgenodigd of kies je er zelf voor. Hoe dan ook, het pad wat achter je ligt is niet meer het pad waarvan je voelt dat het bij je past. En je voelt dat je moet handelen want je wil niet vast komen te zitten. 

Het leven heeft je naar dit moment gebracht om je tot nu toe onbekende mogelijkheden te bieden. En ja, je mag een paar keer ademen voor de sprong, dus neem wat tijd voor jezelf. Stap even uit je normale situatie. Paar dagen in een andere omgeving of gewoon een uurtje lopen om je hoofd leeg te maken. Verzamel al je moed zodat je de Sky Bridge mag oversteken. Het is het pad naar alignement met alles wat er is. De mogelijkheid om eenheid te creëren te beginnen in jezelf. 

De energie van Sky Bridge verschijnt wanneer het moment rijp is voor deze sprong. Het leven gelooft dat je er klaar voor bent, zelfs als je het onzeker voor je voelt. Reageer met een vastberaden ja, en laat het Universum voor de details zorgen. Je hoeft alleen maar vast te houden aan je positieve bevestiging. De weg wordt stap voor stap duidelijk als je het onbekende pad opstapt.

Kaart 3 Rechts
SKYWRITING
The Fates. Non-judgement. Moving forward.

Het staat in de energie geschreven dat je een taak hier op aarde hebt. Met deze kaart wordt je uitgenodigd om bepaalde aspecten van het leven te verkennen die uniek zijn voor jou en jou alleen. Dat betekent het onbekende pad kiezen. Het is niet een pad dat geplaveid is met goud en bezaaid met diamanten. En je krijgt uitdagingen. 

Maar dit is gewoon jouw pad, waarin ook gebeurtenissen zijn die gewoon moeten worden geaccepteerd zoals ze zijn. Doe dat met liefde in je hart. Dan is alles waar je mee te maken krijgt – elk aspect van je leven – perfect in zijn onvolmaaktheid. Er is dan geen goed of slecht; er zijn ook geen blokkades. Ga het leven zien als een reeks kansen en leermomenten in plaats van een hindernisbaan. Laat je niet belemmeren door angsten van gisteren. Oordeel niet over wat er gebeurt. Want de vaardigheid van niet-oordelen laat je open staan voor de kracht van nieuwsgierigheid. Kijk vooruit naar het potentieel van de toekomst. En ja…..dit vraagt moed.

Het is een keuze die je nu, op dit moment, kunt maken.  Kies je ervoor om het leven met een open hart tegemoet te gaan? Ga je je hart volgen? Sluit je je vermogen tot overvloed, liefde en doelgerichte actie in je hart? 

Dit is het moment om er met heel je hart en ziel vooruit te stappen en het pad van je verlangens te volgen. Of het nu een hartverbinding is, een oproep tot creativiteit, of een nieuwe keuze in je werk of een ander gebied van het leven, de sterren zijn met je. Het staat geschreven. Maar om je dromen tot wasdom te brengen, moet je met bij de benen in het avontuur springen en jouw deel doen.