Op 1 januari 2021 heb ik voor elke maand van 2022 kaarten getrokken. De kaarten komen uit het Goddess Power Oracle Deck van Collette Baron Reid. Voor elke maand een boodschap die guidence geeft voor de energie van die maand. Het is altijd aan jou of en hoe je de wijsheid van de boodschappen in je eigen leven wilt gebruiken. 

Deze kaartlegging werkt op twee manieren.

1. Collectief: de kaart van de maand geeft ondersteuning bij de energie of gebeurtenissen van die bepaalde maand.

2. Persoonlijk
Kijk in welke maand je jarig bent. En kijk welke godin bij die maand hoort. De boodschap van die kaart kan je meenemen voor dit jaar. 

DIT ZIJN DE GODINNEN DIE IK GETROKKEN HEB VOOR 2022

EN DE BOODSCHAPPEN DIE ERBIJ HOREN.

JANUARI 2022

JANUARI 2022 

ELEN

THEMA: PATRONEN

EMPOWERMENT BERICHT
Heb je patronen in je leven opgemerkt die leiden tot positieve ervaringen? Het ontwikkelen van positieve gewoonten introduceert nieuwe patronen in de manifestatie van de werkelijkheid en zal je dromen ondersteunen als ze vorm krijgen in de materiële wereld. Er is bewustzijn en discipline voor nodig om dit voor elkaar te krijgen, maar je kunt het. Het is tijd om de ervaring van een nieuw geluk toe te staan. Als je dat doet, zal de Keltische godin van paden en patronen, Elen, je een nieuwe weg naar je dromen wijzen.
Allerlei wonderen zijn mogelijk! Dit is ook het moment om bruggen te bouwen over eventuele scheidslijnen met anderen die jullie tijdelijk van elkaar hebben gescheiden. Je pad is duidelijk; de weg zal worden getoond terwijl je nieuwe keuzes maakt voor je leven met de godin die bekend staat als Elen of the Ways als je mooie gids.

 

BERICHT VOOR ALS JE JE NIET UITGELIJND VOELT
Bekende patronen komen naar voren als je in dezelfde routine blijft. Welke omstandigheden zich op dit moment ook voordoen, je wordt uitgenodigd om ze te zien als een kans om voorbij de grenzen van je gewoontegedrag te gaan. Als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan kun je verwachten dat dezelfde patronen zich voortzetten. Als je een les niet wilt herhalen of jezelf weer op hetzelfde pad wilt begeven met dezelfde mensen, dezelfde omstandigheden en resultaten, dan moet je ervoor kiezen om anders te denken, te doen en te zijn.
Elen of the Ways biedt deze afstemmingstaak: maak een committent om je manier van doen te veranderen en kies ervoor om nieuwe paden te verkennen. Het is tijd om te kijken naar je behoefte om af te wachten of uit te stellen en op bekend terrein te blijven, ook al ben je niet tevreden. Elen wijst je de weg naar buiten. Ga uit je comfortzone en ziet het als een avontuur.

FEBRUARI 2022

FEBRUARI 2022

ISIS

THEMA: WEDERGEBOORTE

EMPOWERMENT BERICHT
Het proces van het ophalen van de ziel, opstanding en wedergeboorte is het thema dat steeds weer terugkomt in de verhalen van de Egyptische godin Isis, en een thema waar deze kaart je voor uitnodigt. Dit is een krachtig moment om te zien hoe jij een proces van transformatie doormaakt om weer tot leven te komen! Perfect passend natuurlijk ook voor deze tijd waarin zaadjes geplant kunnen worden.
Net als bij magie, zijn de stukjes van jou die als verloren voelden in oude wonden en verhalen klaar om terug te komen in een gezondere, meer volwassen versie. Waar je het vertrouwen verloor, komt dat vertrouwen sterker terug dan ooit. Waar ongelijkheid en onrechtvaardigheid was, zie je nu een betere manier. Waar je in de steek werd gelaten, kun je nu voor jezelf kiezen. Je bent klaar om deze delen van jezelf samen te brengen terwijl je in een nieuwere, krachtigere versie van jezelf, je werk, je relaties en je creativiteit stapt. Het gaat over moed hebben! Laat de negatieve gevoelens los, claim je verantwoordelijkheid en creëer dan iets beters. Je kan dit! De godin Isis is gekomen om je te helpen als een krachtige supporter bij je groei.

BERICHT VOOR ALS JE JE NIET UITGELIJND VOELT
De godin Isis, met haar reïncarnatiekrachten, heeft een boodschap voor je: je bent niet gebroken. Je bent niet onherstelbaar gewond en kansen zijn niet per se voor altijd verloren. Je aandringen om jezelf te definiëren aan de hand van je verliezen en wondverhalen, dienen je nu niet. Jouw afstemmingstaak is om de dingen volledig te accepteren zoals ze zijn, ervoor te kiezen een manier te vinden om de stukjes weer in elkaar te zetten, laat sterven wat je niet dient, en focus op wat werkt. Er komt zoveel goeds uit deze situatie, zelfs als je je op dit moment gevangen voelt.
De godin Isis wil alleen het beste voor je. Als je felle bondgenoot zal ze je uitdagen als je van de baan raakt. Dus pak de stukjes, vertel een nieuw verhaal en ga weer naar huis. Je zult versteld staan ​​hoe mooi dingen samenkomen als je de val afwijst die wordt gecreëerd door de verhalen die je jezelf vertelt. Jij hebt de sleutel. Gebruik het.

Kijk ook even bij het ritueel wat ik gecreëerd heb voor deze nieuwe maan  in februari 2022.

 

MAART 2022

MAART 2022

YUKI-ONNA

THEMA: STILTE

EMPOWERMENT BERICHT
De Japanse godin van de winter, Yuki-Onna, roept je op tot dagelijkse meditatie en stilte om je voor te bereiden op grotere gebeurtenissen en aktiviteiten. Open en ontvankelijk zijn, vertragen en tijd geven om te dromen, activeert je partnerschap met het universum, zodat je echt je intenties in gang kunt zetten. Dan ontdek je, bijna zonder moeite, hun vibrationele match in de wereld van vorm. Net zoals de levenskracht zich stilletjes opbouwt in een zaadje begraven onder de sneeuw, zo zal ook de energie het zaadje van je verlangens inbouwen voordat het zich manifesteert zonder enige inspanning van jouw kant. Je zult ontdekken hoe gemakkelijk het is om te co-creëren terwijl je een praktijk van stilte en ontvankelijkheid implementeert.
Laat anderen op dit moment de eerste stap zetten terwijl je de wereld om je heen beoordeelt en observeert vanuit de diepe positie van stilte en neutraliteit. Zo wordt de wereld intiemer, maar weet je niets persoonlijk op te vatten. Wanneer de godin Yuki-Onna je komt ondersteunen, wees dan stil – dit roept de wonderen op. De actie is nu nonaction, stillness en observeren.

BERICHT VOOR ALS JE JE NIET UITGELIJND VOELT
Op sommige dagen word je bevroren, vastgelopen en niet in staat om te bewegen vanwege de effecten van emotionele ontkenning en weerstand tegen wat er voor je ligt. Of misschien ben je uitgeput, uitgeput van de emotionele last van je huidige situatie. De wintergodin Yuki-Onna is gekomen om je te helpen deze ervaring te verlaten en voorbij te gaan naar een gezondere staat van stilte.
Als je bevroren bent, is het het ego dat weigert het leven op de voorwaarden van het leven te accepteren, waardoor je mogelijk angst en depressie krijgt. Een bepaalde situatie of persoon kan ervoor zorgen dat je jezelf als slachtoffer gaat zien. De godin Yuki-Onna herinnert je eraan dat dit slechts een tijdelijk moment is in de miljoenen momenten van je leven. De taak die zij voor jou heeft is om één vraag te beantwoorden: vertrouw je erop dat de Grote Godin in het universum jouw actieve partner is in co-creatie? Als dat zo is, vertraag dan en laat al je problemen gaan, en je zult de wonderen zien die het leven je te bieden heeft.

APRIL 2022

APRIL 2022

PARVATI

THEMA: TOEWIJDING

EMPOWERMENT BERICHT
Echte toewijding komt van een oprecht leven in lichaam, geest en ziel. Wanneer de hindoegodin Parvati opstaat om je te begroeten, erkent ze je voor je oprechte toewijding aan persoonlijke groei. Met de wereld in zoveel beroering, is het niet gemakkelijk om jezelf te wijden aan hogere kennis en een sterk geloof. Maar als je anderen wilt dienen door een drager van liefde, mededogen en licht te zijn, moet je jezelf elke dag opnieuw inzetten, net zo onwankelbaar in je toewijding als Parvati was voor Shiva en haar doel om vrede in de wereld te brengen.
Parvati vraagt ​​je stilte te vinden in dagelijkse meditatie om na te denken over je toewijding en je toewijding aan het hele leven en om van deze wereld een betere plek te maken. De Grote Godin is aanwezig wanneer je je toewijding hernieuwt en die relatie boven alles stelt. Dan, op alle gebieden van je leven, zal elke keuze in overeenstemming zijn met en dienstbaar zijn aan deze waarheid. Als de godin Parvati op bezoek komt, is dat een mooi teken dat je op de goede weg bent.

BERICHT VOOR ALS JE JE NIET UITGELIJND VOELT
De godin Parvati komt haar nu helpen omdat blind vertrouwen in anderen je niet van pas komt, en toewijding aan iets dat onverdiend is, kan in je leven opduiken. Vraag jezelf af waarom je zo toegewijd bent aan iemand of iets waarvan je diep van binnen weet dat je zult falen. Ben je bang om de dingen te zien zoals ze zijn? Wat als je loslaat en een hogere kracht je laat leiden naar de juiste mensen, plaatsen en dingen die in je hoogste goed zijn? Kun je je herinneren wanneer de toewijding aan dit ultieme spirituele partnerschap werd beantwoord? Bedenk wat er gebeurt als je je aandacht alleen richt op geld, status, ambitie en macht: de wereld wordt smal en je verliest de verbinding met een hoger bestaan ​​en je grotere goed.
De godin Parvati biedt deze afstemmingstaak aan: Breng je spirituele leven op orde. Maak gebed en meditatie onderdeel van je dagelijkse routine. Doe alsof je gelooft dat wat voor jou is, niet voorbij je gaat, en dat wat moet gebeuren dat zal doen zonder jouw tussenkomst. Je zult versteld staan ​​hoe alles op zijn plaats valt. De godin Parvati herinnert je eraan dat je zo geliefd en gekoesterd bent.

MEI 2022

MEI 2022

LEIZI

THEMA: OPENBARING

EMPOWERMENT BERICHT
Er zijn momenten waarop synchroniciteit alle elementen samenbrengt, zodat een flits van inzicht in je opkomt in een glorieuze openbaring. Wat niet duidelijk was, wordt in een oogwenk kristallijn. Het is alsof je elk facet in een diamant tegelijkertijd kunt waarnemen. Je weet zonder enige twijfel dat je op de goede weg bent, want diep begrip dringt tot in je ziel door. Op dit moment vindt verandering en transformatie plaats, en een transcendent moment wordt je aangeboden als een buitengewoon geschenk.
Nu is een van die tijden. De Chinese godin Leizi, moeder van de bliksem, brengt met een flits onthullingen in je leven. Ze schenkt je dit als resultaat van al het harde werk dat je hebt gedaan om je oude zelf te ontmantelen en ruimte te maken voor wie je wilt worden. Dit is een zeer gunstige tijd.

BERICHT VOOR ALS JE JE NIET UITGELIJND VOELT
Soms werpt het leven je een curveball, en het voelt alsof je door de bliksem bent geraakt. Misschien verraadt een romantische partner je plotseling, een ziekte treft iemand in je omgeving, een baan die je verwachtte ging niet door, de nieuwe werknemer blijkt een blindganger te zijn, of je krijgt een enorme belastingaanslag. Het maakt niet uit wat het onderwerp is, het is jouw taak om te draaien en koers te corrigeren volgens de behoeften van het evenement. Zelfs als je niet begrijpt wat er gebeurt, twijfel dan niet aan jezelf. Sommige dingen zijn niet bedoeld om voorspelbaar te zijn, en omwegen zijn misschien precies wat je nodig hebt.
Verlies of slecht nieuws zijn niet de enige opties in deze situatie. Misschien heb je net iets aangeboden gekregen wat je altijd al wilde, zoals een voorstel van een geliefde, een betere baan of de kans om te verhuizen. Je neiging kan zijn om te proberen de omstandigheden te beheersen of je zorgen maken dat je misschien niet voorbereid bent op de verandering. De godin Leizi herinnert je eraan dat de Grote Godin je nooit meer zal geven dan je aankan. Jouw afstemmingstaak is om je over te geven aan wat voor je ligt. Je kan dit doen.

JUNI 2022

JUNI 2022

HESTIA

THEMA: THUIS

EMPOWERMENT BERICHT
Thuis zijn in je vel is wat de Griekse godin van de haard, Hestia, je vandaag biedt. Als je in afstemming bent met je ware zelf, is het alsof alles wat je doet ineens klopt en goed voelt. Dit is het moment om ook in uw woonomgeving te kijken, zodat u omringd bent door mooie dingen die een bijzondere positieve betekenis voor u hebben.
Schoonmaken, het huishouden doen en voor simpele dingen zorgen, dat hoort er nu bij. (“Hout hakken en water dragen”, zoals de Zen-koan het uitdrukt.) De antwoorden op de grote vragen komen vanzelf als je je op de kleine taken concentreert. De godin Hestia herinnert je eraan dat wanneer je thuis bent in jezelf, je thuis bent in de wereld.

BERICHT VOOR ALS JE JE NIET UITGELIJND VOELT
Bent u omgeven door rommel in uw huis of werk? Heb je voorwerpen of kleding waar negatieve verhalen aan vasthangen? Elk object bevat energie en vertelt een specifiek verhaal. De broek die niet past schaam je; het geschenk van een ex-partner bespot u met teleurstelling of wrok; de boeken die je nooit zult lezen schreeuwen naar je. Wie heeft deze kakofonie nodig?
De godin Hestia, die de haard regeert, biedt je deze uitlijntaak aan: doe een grondige huisreiniging. Ruim op en maak ruimte in je omgeving. Doe hetzelfde voor je geest. Je geest kan vol zitten met oude verhalen die nu geen waarde voor je hebben.
Loop weg van situaties waarvan je weet dat je er niet in thuishoort. Doe alles weg. Wanneer je de overbodige afleiding verwijdert, is het verbazingwekkend hoe je intenties als bij toverslag samenkomen. Maak ruimte voor de wonderen die de godin Hestia voor je in petto heeft. Ja, het kost wat moeite, maar het is het waard!

JULI 2022

JULI 2022

SOPHIA

THEMA: DIVINDE WISDOM

EMPOWERMENT BERICHT
Menselijke wijsheid komt voort uit persoonlijke ervaring, maar goddelijke wijsheid is onbekend in onze levenservaring. Als we om hulp vragen, vragen we om leiding van een Bron die groter is dan wijzelf – een groot onkenbaar mysterie. Wanneer we het ontvangen, is het vaak levensveranderend en beïnvloedt het ons op manieren die ons bevattingsvermogen te boven gaan.
De gnostische godin Sophia, die de materiële wereld tot stand heeft gebracht, komt om je te laten zien hoe het lot en het lot werken in relatie tot synchroniciteit. Wanneer je het het minst verwacht, ontstaan ​​er kansen en ontmoetingen als uit het niets. Je leven begint te werken en je voelt je afstemming op een hoger doel en kracht. Vertrouw erop dat je goddelijk wordt beschermd en geleid. Oefen de daad van geloof voor resultaten; dit is een essentiële sleutel in het co-creëren van jullie wereld.

BERICHT VOOR ALS JE JE NIET UITGELIJND VOELT
Wanneer je losgekoppeld bent van je Hogere Macht, begin je te geloven dat jij alleen de bron van overvloed in het leven bent. Het is verstandig om je in te zetten voor een bewuste en weloverwogen dagelijkse verbinding met een Hogere Macht. Wanneer u dit vergeet, kunt u teveel aandacht besteden aan materialisme, werk, geld, doelen en dergelijke.
De godin Sophia herinnert je eraan dat het spirituele aspect en het onzichtbare aspect, de essentie van je verlangens, meer betekent dan de vorm. Je zou op dit moment iets onwaars kunnen verwarren met goddelijke leiding. Het is tijd om weer op één lijn te komen en ware Goddelijke Leiding te ontvangen, ontdaan van wensdenken of gehechtheden aan het ego. Je openstellen voor de wijsheid van het mysterie van het universum is nu je uitlijningstaak. Laat de godin Sophia je leiden naar je magie. De meest betekenisvolle en mooie uitdrukking van jezelf wacht op je.

AUGUSTUS 2022

AUGUSTUS 2022

FREYA

THEMA: REDICAL ACCEPTANCE

EMPOWERMENT BERICHT
Als je het leven als een slagveld ziet, verlies je een gemakkelijkere manier om in de wereld te zijn uit het oog. Kun jij midden in de chaos staan ​​en jezelf toestaan ​​je te centreren in het stille gezoem in het oog van de storm? Laat de vrede van Freya, de Noorse godin van de oorlog, tot je doordringen. Te midden van de vlaag van de strijd kwam ze de gevallenen ophalen en naar een plaats van rust en herstel brengen.
Freya is hier om je eraan te herinneren dat het accepteren van een nederlaag niet het einde is. Ze biedt het geschenk van acceptatie, de wetenschap dat er op dit moment niets is om weerstand aan te bieden. Zie je wereld op het eerste gezicht en kijk er met onderscheiding in. Als je met meer duidelijkheid ziet dat je deze wereld niet zo persoonlijk opvat, hoef je helemaal niet te vechten. Als je de volledige balans opmaakt van je omstandigheden en je overgeeft aan wat is, kun je naar hoger gelegen grond gaan, opnieuw beginnen of wachten tot het drama vanzelf stopt.
Je bent de sterkste, meest geaarde en machtigste als je je herinnert dat dit de strategie is die de godin Freya je ter ondersteuning biedt.

BERICHT VOOR ALS JE JE NIET UITGELIJND VOELT
Falen en teleurstelling zijn delen van het leven die maar weinigen willen accepteren. Misschien komt een baan die je wilt niet door, een geliefde waarvan je dacht dat hij ‘de ware’ was, verraadt je hoop en verwachtingen, of misschien gedragen je kinderen zich uit. Misschien heeft een langdurig creatief project niet het succes opgeleverd waar je zo op had gehoopt, of misschien werd je door iemand gekwetst zonder duidelijke reden.
Godin van de oorlog en radicale acceptatie, Freya, zegt dat je niet bang hoeft te zijn, dit is slechts tijdelijk. Dit is niet het moment om te blijven hangen in percepties van een lage eigenwaarde! Jouw afstemmingstaak is om de waarheid met heel je hart te accepteren en je situatie precies te zien voor wat het is. Ze zal je naar een plaats van overgave brengen waar je tijd hebt om te genezen. Freya weet dat je er sterker en wijzer uit zult komen. Hier komt alleen het goede uit voort. Vertrouw erop dat de godin Freya over je waakt.

SEPTEMBER 2022

SEPTEMBER 2022

SKULD

THEMA: THE FUTURE / DE TOEKOMST

EMPOWERMENT BERICHT
Terwijl je je intenties zet voor het leven dat je wenst, komt de Noorse godin Skuld om je een glimp van je toekomst te laten zien. Je ervaart deze magische visies als flitsen van inzicht en momenten van inspiratie. Het is leuk als dingen precies uitpakken zoals je had voorspeld, maar onthoud dat de essentie van je intentie meer betekent dan de vorm.
De godin Skuld, die het lot van goden en mensen regeert, zegt dat trouw blijven aan het moment je grootste kracht is. Door het zelf toe te staan ​​om gaandeweg te evolueren en vandaag nieuwe dingen te ontdekken, wordt de weg vrijgemaakt voor het ontvouwen van de toekomst. De kracht van het heden en hoe je reageert in het nu, geeft krachtige vruchtbare zaden voor de toekomst. Als je de vorm laat ontstaan, dan is het doordrenkt met magie.

BERICHT VOOR ALS JE JE NIET UITGELIJND VOELT
Wanneer je overdreven gefixeerd raakt op de toekomst, beroof je jezelf van het vermogen om echt een leven te creëren dat zinvol en rijk is. Het is omdat je door dit te doen je kracht weggeeft aan iets, een bestemming die geen inhoud heeft. Het is alsof je ronddwaalt op een spookachtige plek die de godin Skuld je waarschuwt te vermijden. Misschien heb je geleerd dat betere dingen later komen, zoals naar de wonderen van de hemel gaan na moeilijkheden op aarde.
De waarheid is dat je weer op één lijn kunt komen, dus denk hier eens over na: je leven nu en hoe je erop reageert zijn de zaden die in je toekomst zullen groeien. Het is jouw taak om al het onkruid te verwijderen voordat het het leven uit je intenties verstikt. Zegen je leven vandaag, vind de lessen in de omstandigheden van jouw wereld, en heb mededogen met jezelf en anderen. We leren allemaal kracht te vinden in ons meest kwetsbare zelf terwijl de wereld om ons heen snel verandert. De godin Skuld is de hele tijd en altijd bij je.

OKTOBER 2022

OKTOBER 2021

BENZAI-TEN

THEMA: SCHOONHEID

EMPOWERMENT BERICHT
Je bent op je mooist als je jezelf bent. De Japanse godin van de schoonheid, Benzai-Ten, herinnert je eraan dat het kennen, accepteren en eren van jezelf als een spiritueel wezen in een fysiek lichaam zelfzorg vereist. Dit is het moment om jezelf te ondersteunen door jezelf te omringen met schoonheid en ervoor te kiezen om de kracht ervan in elk aspect van je leven te zien. Als je je daaraan kunt verbinden, zul je versteld staan ​​hoeveel schoonheid er op je af komt om je te begroeten.
Open je ogen voor het wonder overal; zelfs op de meest onverwachte plaatsen wacht schoonheid erop om ontdekt te worden. Denk hier eens over na voordat je je afkeert van een persoon, plaats of ding: schoonheid is overal. Het is jouw tijd om het te vinden, en de godin Benzai-Ten zal je helpen.

BERICHT VOOR ALS JE JE NIET UITGELIJND VOELT
Je vermogen om schoonheid in je wereld te zien wordt gedimd door een kortstondig verval in eigenwaarde. De godin van de schoonheid vraagt ​​je of je bent tegengehouden door een bezoek van perfectionisme of dat anderen hun steun hebben onthouden, waardoor je je klein en onbeduidend voelt? Wat de omstandigheden ook zijn, het lijkt erop dat je bent gekaapt door een gevoel van gebrek.
Het is jouw taak om je eigenwaarde te herstellen en je evenwicht te hervinden door te weigeren deel te nemen aan deze denkspelletjes die zijn ontworpen om je licht te dimmen. Nu is het tijd voor een positieve zelfinventarisatie. De godin Benzai-Ten is hier om je eraan te herinneren dat je een helder, glanzend, mooi wezen bent met goddelijke kracht en licht. Je bent meer dan genoeg, en de wereld bevat meer dan genoeg schoonheid voor jou; dit is een goede plek om af te stoffen en opnieuw te beginnen.

 

NOVEMBER 2022

NOVEMBER 2021

SPIDER WOMAN

THEMA: CO-CREATIE

EMPOWERMENT BERICHT
Vanuit de rijke rode aarde rijst de Navajo-godin Spider Woman op om je te helpen je dromen te verweven met het weefsel van de realiteit. Ze is hier om je eraan te herinneren dat je visie op de vorm van je verlangen niet zo belangrijk is als de essentie ervan. Weten waarom je iets wilt creëren, wat je motiveert, wat je inspireert en welke schoonheid je tot leven wilt brengen, is op dit moment de sleutel.
De collectieve droom wordt gemanifesteerd door de co-creatieve relatie tussen je verbeelding en het universum. Roep dus het beste in jezelf aan en weef je wereld tot stand met intentionaliteit en nederigheid. Onthoud dat u het formulier niet kunt controleren; accepteer het leven op de voorwaarden van het leven. Wanneer de godin Spider Woman verschijnt, kondigt ze de creatie aan van een prachtige droom die als bij toverslag tot leven komt. Blijf erbij. We hebben je droom nodig om te worden toegevoegd aan het web van de hele schepping.

BERICHT VOOR ALS JE JE NIET UITGELIJND VOELT
Je moet verantwoordelijk zijn voor je creaties, vooral als je ontdekt dat ze niet echt je authentieke verlangens weerspiegelen of onthullen dat ze alleen aan je ego toebehoren. Het is niet genoeg om je de rug toe te keren en te hopen dat ze zullen verdwijnen. Als je iemand anders pijn hebt gedaan, moet je de breuk repareren. Als je iets hebt gemanifesteerd waar je je niet aan wilt binden, wees dan nederig en laat het los. De vorm is zelden hetzelfde als je je had voorgesteld, en je kunt altijd opnieuw beginnen door de kracht van wijsheid en co-creatie van Spider Woman in te roepen voor hulp.
Soms raak je misschien verstrikt in de draden van het web zelf, waarbij je alleen degene volgt waarvan je denkt dat die sprankelend is en overeenkomt met je wensen. Dit bevordert de illusie van scheiding. Spider Woman biedt u de taak om uw positie opnieuw te kalibreren. Met haar hulp kun je van het zien van overal afscheiding naar de waarheid gaan dat al het leven onderling verbonden en heilig is.

DECEMBER 2022

DECEMBER 2021 EOSTRE

THEMA: NEW BEGINNINGS

EMPOWERMENT BERICHT
Hoop en nieuw leven bloeien nu overal in je leven, en dit is iets om te vieren. De Germaanse godin Eostre zingt voor je en verzekert je dat je bedoelingen lang genoeg hebben gesluimerd. Wanneer ze verschijnt, met de vruchtbare kracht achter de komst van de lente, voel je misschien een golf van energie om je nieuwe ideeën uit te voeren.
Je voelt je sterk en in staat om zoveel te bereiken op dit moment dat een gevoel van nieuwheid je leven doordringt. Nieuwe kansen komen uit het niets en lijken op je schoot te vallen. Je voelt een bereidheid omdat je echt klaar bent voor succes in alles wat je interesseert. Laat nieuwe ervaringen zijn wat ze zijn; door een ‘beginnersgeest’ aan te nemen, blijf je openstaan ​​voor wat het leven je te bieden heeft en zul je zo blij zijn dat je dat gedaan hebt. Geniet van deze geweldige tijd van een nieuw begin en verwelkom de geschenken die de godin Eostre speciaal voor jou in petto heeft!

BERICHT VOOR ALS JE JE NIET UITGELIJND VOELT
Kijk naar het potentieel dat verborgen zit in veelbelovende verbindingen en kansen. De moeilijkheid ontstaat wanneer je denkt dat je al weet hoe iets zal gaan. Misschien doe je iets voortijdig of mis je een geweldige ervaring die recht voor je neus staat, omdat je in een andere richting kijkt. De echte les is niet of iets lukt, maar hoe je je nieuwsgierigheid beheert, zodat je iets nieuws kunt ervaren.
Het leven is om te leren, en op dit moment is het jouw taak om op één lijn te komen met wat is, wat perfect is zoals het is. Kijk naar de lessen in je leven en hoe ze zich herhalen. Je zult merken dat wanneer je ze gaat begrijpen, je zult weten waarom je huidige situatie is gebeurd. Alles heeft een doel voor nieuw leven. Zelfs teleurstellingen kunnen wonderen worden. Vertrouw erop dat de godin van de dageraad, Eostre, voor een goed doel licht en hoop in je hart zal brengen. Ook al is het anders dan je verwacht, het is altijd mooi.