And so it began…

Ineens was mijn leven in één klap anders. Het zorgvuldig opgebouwde fundament van mijn leven stortte in. Degene die ik het meest vertrouwde bleek me bedrogen te hebben. Een lange tijd. Met iemand die meer dan 20 jaar jonger was. Toen hij het vertelde zakte ik door mijn knieën. Het leek in slow motion te gaan. Langzaam zakte ik naar de grond. En op dat moment gebeurde er iets bijzonders. Een lichtflits schoot door me heen. Ik voelde me gedragen door 1000 handen en hoorde de woorden “And so it begins…” En toen werd alles zwart.

Mijn huwelijk was over. Het leven zoals ik dat kende ook. Het ergste vond ik dat ons gezin uit elkaar was gevallen. Dat mijn kinderen hier ook mee geconfronteerd werden. Het kostte me moeite om me te herpakken. Ik had jaren daarvoor een burn out gehad en daar had ik al veel over bewust leven geleerd. Maar dit was een harde awakening.

Ik besloot dit: Ik wil anders leven. Niet meer vast zitten aan opgelegde regels of zaken uit het verleden. Niet meer leven volgens de ongeschreven wetten van de omgeving en de samenleving. Niet leven naar hoe anderen vinden dat het hoort. Maar helemaal leven naar hoe ik voel dat het bij me past. Mijzelf helemaal omarmen. Ook mijn spirituele kant die ik altijd had weggestopt. Ik besloot daar, op dat moment: “Ik wil vrijheid voelen, leven en zijn.

First stop: Burning Man in Nevada

Ik sprong. Het diepe in. Ik koos voor de onzekerheid van alles loslaten en niet weten waar mijn pad me ging brengen. Stapte uit mijn comfortzone en besloot te gaan reizen. First stop: Burning Man in Nevada. Een bijzonder event in de woestijn van Nevada. Daar ging een wereld voor me open. Er waren meer mensen zoals ik. Die de wereld mooier willen maken. Met elkaar. Die elkaar accepteren zoals je bent. Die willen bouwen in plaats van afbreken. Leven vanuit liefde en niet vanuit macht of angst.

 

 Leven op intuïtie en op de tekens van het Universum
Vanaf dat moment liet ik me leiden door mijn intuïtie en de tekens die ik steeds weer van het Universum kreeg. Ging me herinneren dat ik altijd al meer had gezien en gevoeld dan alleen de aardse realiteit. Dat ik kon werken met energie. Allerlei ancient en sacred wisdom kwam bij me terug. Er kwam kennis terug over het doen van ceremonie, werken met de divine, oude culturen. Ik hervond mijn hoger zelf, mijn gidsen en andere mystieke beings die me op mijn pad helpen. Poorten gingen open en ik kon journeyen naar andere dimensies. 

Shaman energy healer
Ik volgde opleidingen en trainingen over de hele wereld. Op het gebied van bewustwording en energy healing. Door allerlei synchroniciteit kwam ik bij de Four Winds Society van Alberto Villoldo terecht. In Amerika deed ik de opleiding tot Shaman Energy Healer. Het Sjamanisme was thuiskomen voor mij. Dit kende ik allemaal op een dieper niveau.  Mijn ziel stond te juichen. De ancient wisdom was zo helder voor me.

Ik mocht uit eerste hand de lessen van Alberto Villoldo en zijn vrouw Marcella Lobos ontvangen. Werd geïnitieerd in het Peruaans Sjamanisme door de Q’eros die verbonden zijn aan de Four Winds. 2 maanden lang ging ik door diepe initiaties en training. Het waren dagen van 14 uur. 7 dagen in de week. Het was zo onwaarschijnlijk bijzonder. Ik reisde diepe lagen door. Ik zag letterlijk wonderen voor mijn ogen gebeuren. Ik leerde hoe je energie kunt transformeren. Zodat er ruimte ontstaat om souldreams te vinden en manifesteren. 

Ik reisde van India naar Bali, van Marokko naar Zuid Afrika. En nog veel meer plekken. En overal kwam ik bijzondere mensen tegen.  Leerde van hen. Beleefde mooie avonturen en ging ik de schoonheid van alles in dit leven en op aarde zien en voelen. 

Ik volgde nog vele trainingen, ook bij andere teachers, maar wat ik vooral ging doen was dat wat ik leerde ook werkelijk in mijn eigen leven brengen en gaan doen. Ik ging alles als Sacred zien.

Ik leerde mijn souldreams lezen. Creeren. En vooral zijn. Liet me leiden door mijn intuitie, door de boodschappen die ik ontving vanuit de hogere krachten. En dat bracht me naar Ibiza. Waar ik samen met mijn nieuwe liefde een prachtige authentieke Finca in het rustige noordwesten bewoon. Ik heb daar een sacred space gecreëerd. Voor iedereen die een tijdje me-time nodig heeft. Om na te denken over het leven, in te tappen op je dromen of gewoon te zijn in de rust van de natuur. 

Dit gun ik iedereen
Ik had het niet kunnen bedenken, maar het intuïtieve pad heeft me de teachings voor Sacred Soul Living gebracht. De levenswijze waar je je eigen Sacred Soul Space bent. Je eigen veilige plek. Waar je leert werken met je soul en de Sacred. Op intuitie leeft. Verbonden bent met je hoger zelf, je gidsen, de kracht van de aarde en de mystieke wijsheid van de cosmos.

 Jij bent hier om jouw magie de wereld in te brengen. Om je leven te leven op jouw manier. Laat mijn journey je inspireren!

Liefs, Marjolijn